— dinsdag 21 oktober 2014, 10:17

Nieuwe koers voor Bruna

Boekenketen Bruna is genoodzaakt te reorganiseren. Voor 60 van de 100 banen op het hoofdkantoor geldt dat er geen plek meer is. Deze posities worden uitbesteed, meldt de Telegraaf. De 60 medewerkers zullen niet worden ontslagen, maar meeverhuizen naar de bedrijven waaraan de taken worden uitbesteed. Inmiddels heeft de tegenvallende gang van zaken gezorgd voor de sluiting van een aantal filialen. Vorig jaar belandde Bruna in de rode cijfers, volgens de directeur kwam dit door een 'te aardige' houding. Bruna start met een nieuwe koers, zo komt er een nieuwe website en worden nieuwe winkelformules bedacht. Het is de bedoeling dat een Bruna-winkel op een groot station anders ingericht en opgezet wordt dan een zaak in een kleine plaats. Volgens topman Fred Seegers wil iemand op het station veel tijdschriften, top 25-boeken en snel afrekenen en in een kleine plaats verwacht een klant meer boeken en kantoorartikelen.

Bekijk meer van

Bruna

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.