— donderdag 24 mei 2012, 13:25

Nieuwe huisstijl NOS gepresenteerd

In Hilversum heeft de NOS de nieuwe vormgeving onthuld van decors en leaders. De nieuwe huisstijl wordt vanaf aanstaande zondag ingevoerd in uitzendingen van het NOS Journaal, Studio Sport en andere NOS-programma's. De rode O uit het NOS-logo staat in de vormgeving centraal. Het Journaal krijgt in de leader ook weer de vertrouwde gongklank terug. Het nieuwe Achtuurjournaal-decor is ruimer van opzet en de presentator zal meer rondlopen. Hoofdredacteur Marcel Gelauff verwacht dat NOS Nieuws zo dichter bij het publiek komt te staan en 'menselijker' wordt. Het nieuwe decor is voorlopig alleen te zien in de avonduitzendingen van het Journaal; de ochtend- en middaguitzendingen komen uit een andere studio. De ombouw van dat decor begint op maandag. Het eerste Journaal 'nieuwe stijl' is zondag om 12:00 uur te zien op Nederland 1 en wordt gepresenteerd door Rob Trip. Hij neemt ook het eerste vernieuwde Achtuurjournaal voor zijn rekening. Meer bij NOS Foto: NOS/Stefan Heijdendael

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.