— woensdag 11 april 2018, 13:30 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe contentmanager voor NRC XTR

Henk van den Einden gaat per 1 mei aan de slag als contentmanager bij NRC XTR. Daar gaat hij wensen van klanten vertalen naar creatieve concepten. XTR is de branded contenttak van NRC Media. Binnen de afdeling worden commerciële bijlagen gerealiseerd. NRC XTR maakt onder andere branded content voor Deloitte, ONVZ, XS4All en Vodafone Zakelijk. Laatste wijziging: 3 mei 2018, 12:55

Van den Einden is afkomstig van De Persgroep, waar hij de afgelopen twee jaar en drie maanden contentmanager was voor De Ondernemer. Sinds enkele maanden was hij daar naast de online uitingen ook verantwoordelijk voor de offline tak. “Maar toen ik de vacature voor deze functie voorbij zag komen, kon ik hem niet laten schieten”, zegt hij tegen Villamedia. “Ik zat goed op mijn plek, maar zag met deze functie meer mogelijkheden om mezelf te verbeteren.”

In zijn nieuwe functie gaat Van den Einden wensen van klanten vertalen naar creatieve concepten. “De partners waarvoor NRC XTR werkt zijn stuk voor stuk organisaties met een goed verhaal. Aan mij de eer om hun verhaal goed voor het voetlicht te brengen. Wat mij erg aanspreekt zijn de hoge kwaliteitseisen die gelden bij NRC XTR. Dat heeft uiteraard hetzelfde lezerspubliek als NRC en nrc.next. XTR-producties moeten voor die lezers relevant zijn.”

Van den Einden was in het verleden onder andere coördinerend eindredacteur bij Volkskrant Magazine, hoofdredacteur bij Total Identity, chef eindredactie bij Nieuwe Revu en specialist digitale transitie bij Tijdschrift.nl.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.