— vrijdag 5 september 2008, 08:40

Nieuw vrouwenblad ‘Flow’ in november

Sanoma Uitgevers lanceert in november een nieuw en volgens eigen zeggen vernieuwend vrouwenblad: Flow. Het blad richt zich op vrouwen tussen 30 en 45 jaar. Zoals het hoort mogen gevoelens en wensen niet in het Nederlands tot uitdrukking komen, waardoor de pijlers van Flow als volgt worden gedefinieerd: feel connection (familie, gezin, vrienden, maar ook de wereld), spoil yourself (jezelf verwennen met mooie producten), live mindful (kan het ook anders, dat leven?), simplify your life (praktische oplossingen en handige tips), easy reading (Flow miniboek van 32 pagina's). Flow verschijnt vanaf november in een tweemaandelijkse frequentie met een omvang van minimaal 148 pagina's. De verspreide oplage zal in eerste instantie honderdduizend zijn.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.