— maandag 21 juli 2014, 08:27

Nederlandse documentaire maakt kans op Oscar

De documentaire Making it in America van de Nederlandse regisseur Joris Debeij is eind juli te zien op de openingsavond van het LA Short Festival. Het evenement is een van de grootste kortefilmfestivals ter wereld. Titels die hier in de prijzen vallen, maken automatisch kans op een Oscarnominatie. Making it in America gaat over een alleenstaande moeder die uit El Salvador is gevlucht. Ze probeert in Los Angeles een nieuw leven op te bouwen voor haar drie kinderen, maar kan daardoor eigenlijk nauwelijks genieten van haar eigen leven. De 28-jarige Joris Debeij werkte in Nederland als televisieproducent maar verhuisde in 2010 naar Hollywood. Sinds twee jaar verdient hij zijn brood fulltime met regisseren. Bron: AD

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.