— woensdag 18 november 2020, 11:00 | 0 reacties, praat mee

MT en Sprout samen verder onder merknaam MT/Sprout

MT MediaGroep

De Amsterdamse uitgeverij MT MediaGroep voegt mediamerken Management Team en Sprout bij elkaar. De titels gaan als MT/Sprout verder. De stap is volgens de uitgever een reactie op veranderende markt.

“Door de digitale revolutie splitsen gerenommeerde bedrijven op, krimpen in of gaan failliet. Terwijl nieuwe, jonge spelers snel doorgroeien. Ze zijn wendbaar, innovatief, digitaal en hebben geen last van legacy. Grote bedrijven vinden dat aantrekkelijk. Ze kopen startups op of werken er intensief mee samen”, aldus Berend Jan Veldkamp, directeur uitgever MT MediaGroep.

Met de fusie van MT en Sprout ontstaat er één groot businessplatform. “We verwachten daardoor aantrekkelijker te zijn voor beslissers en hen die deze doelgroep wil bereiken”“, aldus Veldkamp.

MT/Sprout-hoofdredacteur Remy Gieling schrijft op de vandaag officieel gelanceerde site dat met merkfusie is ook het redactieteam uitgebreid. De exacte omvang van de nieuwe redactie is niet bekend.

Een vraag of de merkfusie nog andere personele gevolgen heeft, bleef tot het moment van schrijven onbeantwoord.

 

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.