— donderdag 12 november 2009, 09:12 | 0 reacties, praat mee

‘Mogelijk minder ontslagen Teleac’

Een aangekondigde mogelijke fusie tussen de NPS, RVU en Teleac heeft waarschijnlijk positieve gevolgen voor het aantal banen dat bij Teleac op de tocht staat. In een conceptplan, dat eerder dit jaar verscheen, zinspeelde Teleac op het verdwijnen van mogelijk de helft van alle arbeidsplaatsen. Vijftig banen zouden daarbij kunnen verdwijnen, maar in een samengaan met NPS en RVU zal dit meevallen, bericht Mediajournaal. De Teleac-woordvoerder noemde geen harde cijfers, maar door het samengaan van back-office-activiteiten is sprake van "een matiging van het aantal te vervallen werkplekken." Door een herstructurering bij de NPO zal met ingang van 2011 het zogeheten garantiebudget met dertig procent afnemen ten opzichte van de huidige situatie.

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.