— dinsdag 10 april 2012, 10:14

Miljardendeal Facebook/Instagram

Sociale netwerksite Facebook heeft voor 1 miljard dollar (765 miljoen euro) de maker van een populaire foto-applicatie overgenomen. Instagram, dat nog maar twee jaar bestaat, is blij met de overname, want het zou het bedrijf in staat stellen de software verder te ontwikkelen. Facebooks topman Mark Zuckerberg heeft beloofd dat Instagram foto's naar andere sociale netwerken kan blijven publiceren. Het overnamebedrag heeft wel de wenkbrauwen doen optrekken, omdat het een fors bedrag is voor zo'n jong bedrijf. Het maakt het twee jaar oude Instagram 'waardevoller' dan de 116 jaar oude New York Times Corporation. Ondertussen wist ook AT&T iemand zo gek te krijgen een miljard dollar neer te tellen voor de organisatie achter de Gouden Gids.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.