— donderdag 16 juni 2016, 09:16 | 0 reacties, praat mee

MGL neemt WijLimburg.nl over

Het hoofdkantoor van Media Groep Limburg in Sittard | Tjapko de Heus / ANP

Media Groep Limburg (MGL) heeft ondernemersplatform WijLimburg.nl overgenomen, met het voornemen die samen te voegen met het eigen merk Limburg Onderneemt. Laatste wijziging: 16 juni 2016, 09:52

MGL wil daarmee één toonaangevend loket introduceren, waar ondernemers betrouwbare en relevante informatie kunnen vinden. MGL-topman Marc Vangeel: “Met nieuwe producten willen wij nog meer kunnen inspelen op de wensen en noden van de ondernemers in Limburg. Hen ook verbinden, ontzorgen en faciliteren; bijvoorbeeld met workshops en events.”

WijLimburg werd in september 2009 opgericht door journalist Gerrie Coerts, om te voorzien in de behoefte van een online platform in Limburg met nieuws van en voor ondernemers. Begin dit jaar verliet oprichter Coerts het bedrijf.

WijLimburg wordt nu gerund door de beide aandeelhouders Peter Eberson (directeur) en Maurice Ubags (hoofdredacteur). Zij blijven ook na de overname aan het bedrijf verbonden aan WijLimburg en zullen samen met de specialisten binnen MGL de integratie en uitbouw voor hun rekening nemen.

Bekijk meer van

MGL

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.