Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 16 juni 2016, 09:16 | 0 reacties, praat mee

MGL neemt WijLimburg.nl over

Het hoofdkantoor van Media Groep Limburg in Sittard | Tjapko de Heus / ANP

Media Groep Limburg (MGL) heeft ondernemersplatform WijLimburg.nl overgenomen, met het voornemen die samen te voegen met het eigen merk Limburg Onderneemt.

MGL wil daarmee één toonaangevend loket introduceren, waar ondernemers betrouwbare en relevante informatie kunnen vinden. MGL-topman Marc Vangeel: “Met nieuwe producten willen wij nog meer kunnen inspelen op de wensen en noden van de ondernemers in Limburg. Hen ook verbinden, ontzorgen en faciliteren; bijvoorbeeld met workshops en events.”

WijLimburg werd in september 2009 opgericht door journalist Gerrie Coerts, om te voorzien in de behoefte van een online platform in Limburg met nieuws van en voor ondernemers. Begin dit jaar verliet oprichter Coerts het bedrijf.

WijLimburg wordt nu gerund door de beide aandeelhouders Peter Eberson (directeur) en Maurice Ubags (hoofdredacteur). Zij blijven ook na de overname aan het bedrijf verbonden aan WijLimburg en zullen samen met de specialisten binnen MGL de integratie en uitbouw voor hun rekening nemen.

Bekijk meer van

MGL

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.