mgm nvj maart

— dinsdag 1 december 2009, 09:07 | 5 reacties, praat mee

Merknaam PCM opgeheven

Merknaam PCM opgeheven

Middels advertenties in al hun kranten heeft de Persgroep zich officieel aan de Nederlandse lezer gepresenteerd. Het nieuwe bedrijf bedient zich van de slogan 'Passie voor Media'. Met de introductie wordt de merknaam PCM officieel beëindigd. De website www.pcm.nl verwijst door naar naar de website van de Persgroep Nederland. Ook de namen van bedrijfsonderdelen PCM Grafische Bedrijven, PCM Distributiebedrijf en PCM Losse Verkoop verdwijnen en veranderen in respectievelijk de Persgroep Printing, de Persgroep Distributie en de Persgroep Losse Verkoop. Lopende contracten die deze onderdelen onderhouden worden gewoon gecontinueerd, aldus de Persgroep. Laatste wijziging: 2 december 2009, 09:53

Bekijk meer van

PCM De Persgroep

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

5 reacties

Carel, 1 december 2009, 15:50

Nog zie ik de heren uit Amsterdam binnenkomen aan de Marten Meesweg, prevelend over synergie. Hun eerste beleidsdaad was het weghalen uit de liften van alle bordjes Dagbladunie en het ophangen van bordjes PcM. De synergie bestond er uit dat alle kranten moesten meebetalen aan de roofridders van Apax. Treurig dat die prachtige merknaam PCM nu wordt opgeheven.

Aad, 1 december 2009, 23:00

Het is treurig dat het Grafisch Bedrijf Rotterdam wordt opgeheven.

Micha Kat, 2 december 2009, 14:27

sterkte en sympathie, beste collega’s!!! we staan achter jullie!!! Het zijn allemaal uitzuigers en profiteurs die niets begrijpen van ‘journalistiek’ en ‘pluriformiteit’. Ze zouden daar bij De Persgroep verplicht college moeten gaan lopen bij Irene Costera Meijer aan de VU, dan zouden ze wel anders piepen!!!!

Olivier, 2 december 2009, 15:27

Fijn dat die naam verdwijnt. PCM heeft veel kapot gemaakt en weinig tot niks toegevoegd. Hopelijk maken de Belgen er iets beters van.

prullenbak, 2 december 2009, 15:30

Zo treurig hoeven we niet te zijn over het verdwijnen van het slechtst bestuurde media bedrijf van Nederland dat slechts heeft kunnen overleven door sterke titels (merken) daar hebben RvB en RvC geen pepernoot aan toegevoegd. Lees hun bijdrage aan het ‘briljante’ PcM in het onderzoeksrapport van de Ondernemings Kamer naar het vermoeden van wanbeleid.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.