— maandag 3 augustus 2009, 07:31 | 0 reacties, praat mee

Mediaverbod voor Holleeder

Willem Holleeder mag van het ministerie van Justitie niet meer met de pers praten. Zijn contacten met de media zouden als 'kwetsend' kunnen worden ervaren door de familie van zijn slachtoffers. Nadat Holleeder onlangs opnieuw werd veroordeeld voor afpersing, stemde hij in met een serie interviews over zijn leven met verslaggevers van De Telegraaf. Dat is hem nu dus verboden. Holleeders advocaat Stijn Franken vindt de maatregel van Justitie een schending van het grondrecht. Ook noemt hij het ‘bizar’ dat hij als advocaat niet mag vertellen wat de topcrimineel van zijn spreekverbod vindt. De advocaten van Holleeder laten zich echter niet snel uit het veld slaan: afgelopen weekend deden ze een boekje open over het proces van de eeuw in De Telegraaf. Lees hier het hele interview met de advocaten van Holleeder.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.