— maandag 4 januari 2021, 11:29 | 0 reacties, praat mee

Mediaraad Amstelveen steunt eerste drie journalistieke projecten

De Mediaraad Amstelveen heeft drie journalistieke projecten aangewezen voor een bijdrage uit het Mediafonds. Deze projecten worden met een bedrag van in totaal 44.810 uit het Mediafonds gesteund. Er waren acht aanvragen binnengekomen.

De projecten hebben betrekking op de thema’s duurzaamheid en de betekenis ervan voor burgers en kleine/grote bedrijven, alsook de internationale en grote diversiteit van de Amstelveense bevolking.

Dit is de eerste keer dat het vorig jaar opgezette Amstelveens Mediafonds financiële hulp biedt. De gemeente zegt lokale media te willen steunen die het economisch zwaar hebben en een duurzame bijdrage te willen leveren aan de stimulering van lokale journalistiek.

Ook in 2021 kunnen er aanvragen worden ingediend. Voor de eerste ronde kunnen projecten vanaf 15 februari worden ingediend. Deadline is 1 april. Voor de tweede ronde is de deadline 1 oktober 2021. Per ronde is 60.000 euro subsidie beschikbaar. Meer bij Mediaraad Amstelveen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.