vlaams-nedellandse-beurs

— donderdag 1 oktober 2015, 09:02 | 0 reacties, praat mee

Mediahuis Nederland start ‘Mindshakes’

Mediahuis

Mediahuis Nederland, eigenaar van nrc.next en NRC Handelsblad, lanceert onder de naam ' Mindshakes' een nieuw online platform voor vernieuwende journalistiek, waarbij verhalen worden verteld met veel aandacht ovor illustratie, beeld en video. Laatste wijziging: 1 oktober 2015, 09:06

De site Mindshakes is op het moment van schrijven nog niet online, maar zou later vandaag beschikbaar komen. Binnen het initiatief zullen diverse disciplines (fotografen, illustratoren, ontwerpers, programmeurs en redacteuren) samenwerken om de verhalen te realiseren. Naast redactionele inhoud zal deze groep ook zogeheten partnercontent produceren.

“Onze missie is om klanten nieuwe en tailormade brand solutions te bieden die net zo aantrekkelijk, krachtig en effectief zijn als de redactionele inhoud. Het platform biedt klanten en partners dezelfde tools en mogelijkheden die wij zelf inzetten op Mindshakes”“, aldus de initiatiefnemers tegenover vaksite Adformatie.

Mede door dit commerciële element kan het platform zonder abonnement of betaling gratis worden gebruikt: “We zijn trots op onze partners en doen niet geheimzinnig over de manier waarop wij het platform kosteloos aan kunnen bieden aan onze lezers.”

Bekijk meer van

Mindshakes Mediahuis

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.