data als kans

— vrijdag 11 januari 2013, 09:24

Mecom ziet opbrengsten dalen

Naast het vertrek van topman Truls Velgaard bij dochteronderneming Wegener is er nog meer nieuws omtrent Mecom. De uitgever kwam vandaag ook met de voorlopige jaarcijfers over 2012. Mecom zag de advertentie-inkomsten met zeventien procent dalen. De totale opbrengsten daalden negen procent. De kosten daalden zeven procent, mede dankzij de in juli vorig jaar ingezette strategische heroriëntatie. Laatste wijziging: 11 januari 2013, 10:48

Mecom maakt verder bekend dat er nog geen “acceptabele biedingen” binnen zijn gekomen voor Nederlandse activiteiten van het bedrijf. Mecom spreekt wel met partijen die geïnteresseerd zijn in specifieke onderdelen. Verder is er aandacht voor de Deense en Poolse activiteiten van de uitgever. Mecom meldt voor de Deense activiteiten in gesprek te gaan met mogelijke kopers. Voor de Poolse activiteiten gaan de gesprekken verder met één partij.

21 maart, bij de publicatie van de definitieve jaarcijfers zal een nieuwe update worden gegeven. 

 

Bekijk meer van

Mecom

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.