— maandag 31 augustus 2015, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Maud Mulier wint NTR Radioprijs

Wim Kluvers

Maud Mulier van het Koninklijk Conservatorium AP Hogeschool Antwerpen heeft de 25e editie van de NTR Radioprijs gewonnen, de jaarlijkse aanmoedigingsprijs voor aankomende radiomakers. Dat heeft de NTR bekendgemaakt.

Mulier maakte met haar documentaire ‘Geduld, Californië’ een intiem portret van een gezin en hun manier van omgaan met dood en rouw, dromen en religie.

De tweede prijs ging ook naar Vlaanderen en wel naar de documentaire ‘La valla’ van Hadewijch Vanhaverbeke van RITCS Audiovisuele Kunsten in Brussel. De Publieksprijs, waarvoor kon worden gestemd op Facebook, belandde bij een studente van dezelfde opleiding: Julie Nevejan, met haar documentaire ’20 juli 1969’.In totaal waren elf programma’s uit Nederland en Vlaanderen genomineerd. Het aantal inzendingen bedroeg 30. Meer over de winnaars bij NTR Radioprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.