word studentlid

— maandag 21 februari 2011, 16:51

Marije de Jong hoofdredacteur Happinez

Laatste wijziging: 21 februari 2011, 17:51

Marije de Jong is per 1 april de nieuwe hoofdredacteur van Happinez. De Jong volgt Ruud Hollander op die creative director/uitgever wordt van Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine. De Jong was onder andere hoofdredacteur van Esta en Viva. Naast Ruud Hollander blijft Lim Olsthoorn eindverantwoordelijk als uitgever/zakelijk leider. Mindstyle magazine Happinez is met een verkochte oplage van 159.000 een van de grootste vrouwenglossies van Nederland, meldt eigenaar Weekbladpers. Sinds vorig jaar is er naast het tijdschrift ook het Happinez boekenfonds in samenwerking met de Arbeiderspers en Happinez internationaal met uitgaven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Merkextensies als agenda’s, kalenders en de Happinez Homeshop waren er al langer. Happinez is een uitgave van Happinez bv, onderdeel van Weekbladpers.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.