— dinsdag 13 april 2010, 09:05

Longlist Dutch Doc Award bekend

Meer dan 100 fotografen en 140 projecten zijn geselecteerd voor de longlist van de Dutch Doc Award 2010, een nieuwe prijs voor documentaire fotografie in Nederland. De prijs, waaraan een geldbedrag van 20.000 euro is verbonden, gaat naar de fotograaf met het beste documentaire project van het afgelopen jaar. De Dutch Doc Award wil een impuls geven aan documentaire fotografie, dat het gebied beslaat tussen journalistiek en kunst. Dertig zogenoemde 'poortwachters', bestaande uit fotografen, tentoonstellingmakers, beeldredacteuren en vormgevers, hebben werk geselecteerd voor de longlist, waaruit op 7 mei een definitieve selectie wordt gemaakt. De prijs wordt voor uitgereikt op 2 juni in Utrecht. N.B. We konden de longlist zelf niet achterhalen op de zachtgezegd warrige site.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.