— woensdag 23 mei 2018, 11:17 | 0 reacties, praat mee

Leanne Hermans stapt over naar MPG

Leanne Hermans | MPG

Leanne Hermans stapt van uitgeverij Mood for Magazines over naar communicatie- contentmarketingbureau MPG. Ze gaat daar als strategie en innovatie director "klanten ondersteunen bij de ontwikkeling van innovatieve crossmediaconcepten", meldt MPG.

Hermans was bij Mood for Magazines mede-verantwoordelijk voor het uitbouwen van de digitale activiteiten van LINDA. en LINDA. het bureau, dat crossmediale campagnes binnen de LINDA-merken ontwikkelde.

MPG-zakelijk directeur Dolly van den Akker is blij met de komst van Hermans. Hermens hoop op haar beurt “aansprekende verhalen, aantrekkelijke content in combinatie met de kracht van data” te kunnen helpen maken. “Het is dé ultieme manier om kritische consumenten sterker en langer te binden aan merken. Ik zie merken hier nog vaak mee worstelen’, aldus Hermans. Meer bij MPG

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.