— dinsdag 12 maart 2013, 14:31

Kort geding RTL’s Zesde Zintuig

Op woensdagmiddag dient in Lelystad een kort geding, waarin een uitzendverbod wordt gevraagd voor het programma 'Het Zesde Zintuig' van RTL. De eiser, vriend van een vrouw die volgens de politie zelfmoord pleegde, eist dat het programma rond zijn toenmalige vriendin niet wordt uitgezonden, noch dat het op enig andere manier openbaar wordt gemaakt. Ook mag RTL in het programma geen verwijzingen maken naar de vriend, die volgens sommige theorieën de vrouw zou hebben vermoord. De vriend werd indertijd opgepakt en later vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Beide eisen gaan gepaard met een dwangsom van 100.000 euro. De promo voor het bewuste programma, aangekondigd voor 14 maart, staat overigens gewoon online.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.