— dinsdag 11 april 2017, 11:17 | 0 reacties, praat mee

Kinderprogramma Omroep Fryslân wint Europese prijs

Omroep Fryslân

Kinderprogramma Kening Hert & Harry Hazze heeft een Prix Circom Regional Award gewonnen, meldt Omroep Fryslân, dat het programma uitzendt. Het progrmama won de prijs in de categorie 'entertainment' met de aflevering 'De do is dea'. Voor kinderen is de dood een onderwerp waar niet veel over wordt gesproken, aldus de programmamakers.

De aflevering werd uitgezonden naar aanleiding van de Dodenherdenking 2016. Met behulp van acteurs en poppen probeerden ze de dood begrijpelijk te maken voor kinderen van groep 1 en 2 op de basisschool. Programmamaker Feije van der Meer: “Er is geen leven zonder dood. Kinderen krijgen op een gegeven moment met de dood te maken.”

Omroep Fryslân mag de prijs van €2.000,- en trofee op 25 mei in Portugal in ontvangst nemen op het Prix Circom 2017 Gala.  Meer bij Omroep Fryslân

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.