— maandag 7 september 2009, 08:43

Kijkcijfers nieuwsshow CQC gehalveerd

De Veronica-show CQC met Beau van Erven Dorens heeft nog maar 121.000 kijkers overgehouden, nog niet de helft van het aantal kijkers waarmee de show vorige week van start ging. Dit blijkt uit zaterdag gepubliceerde cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). De eerste aflevering van CQC wist vorige week vrijdag 263.000 kijkers aan zich te binden. CQC is het eerste programma dat de voormalige RTL-presentator maakt voor zijn nieuwe werkgever SBS Broadcasting (SBS6, Net5, Veronica). CQC staat voor Caiga Quien Caiga, dat is Spaans voor koste wat kost. CQC is een wekelijks nieuwsoverzicht. Van Erven Dorens en zijn team duiken veelvuldig op bij politici, langs rode lopers en op persconferenties. Aan de reportages worden komisch bedoelde animaties toegevoegd.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.