— maandag 16 april 2012, 10:55

‘Journalistiek Windesheim weer op orde’

De opleiding journalistiek van hogeschool Windesheim in Zwolle kan blijven bestaan. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is tevreden over het herstelplan van de opleiding om de kwaliteit van het eindniveau te garanderen. Eerder dit jaar stelde de NVAO, een instelling dat de kwaliteit van hoger onderwijs waarborgt, dat de accreditatie van de opleiding in gevaar is. Uit onderzoek bleek dat een kwart van de afgestudeerden na 2009 eigenlijk geen diploma had moeten krijgen, vanwege ondermaatse stage- en/of onderzoeksverslagen. Uiteindelijk kregen 86 oud-studenten die na 2009 afstudeerden alsnog een onvoldoende - op een totaal van 360 afstudeerders. Windesheim heeft allen een masterclass aangeboden om het niveau bij te spijkeren. Hun diploma's blijven wel geldig. Later dit jaar volgt een nieuwe evaluatie van de opleiding.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.