training eu starters

— woensdag 15 januari 2014, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Jossine Modderman naar LINDA

Jossine Modderman wordt hoofdredacteur Digital bij LINDA. In die nieuw gecreëerde functie gaat ze de digitale strategie van het merk verder uitwerken. ‘We groeien digitaal zo hard, dat het echt nodig was om daar een hoofdredacteur bij te zoeken’, zegt algemeen hoofdredacteur Jildou van der Bijl. De site lindanieuws.nl die in september werd gelanceerd, trekt inmiddels meer dan een miljoen bezoekers per maand. Modderman gaat de site verder uitbouwen en de digitale strategie van het merk LINDA verder ontwikkelen. Zo wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een betaalde, wekelijkse app. Laatste wijziging: 15 januari 2014, 09:49

Modderman is nu nog adjunct bij Veronica magazine. Daarvoor was ze adjunct voor Viva en werkte ze jarenlang bij Nieuwe Revu. ‘Print heeft mijn hart, maar digital heeft mijn passie’, zegt ze. ‘Niet voor niets begon ik 14 jaar geleden het blaadje iLife, over internet.’ Bij Veronica magazine werkte ze het afgelopen jaar onder meer aan de Lekkerste8, een dagelijks online entertainmentmagazine voor abonnees. Bij Viva maakte ze de prijswinnende Viva iPad app. Modderman start 1 maart bij LINDA.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.