word studentlid

— donderdag 6 juni 2013, 13:32

Jan Driessen vertrekt bij Aegon

Laatste wijziging: 6 juni 2013, 15:40

Directeur Communicatie Aegon Nederland Jan Driessen (52) zal Aegon eind 2013 verlaten. Jan Driessen is bijna 14 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle communicatie, reclame en sponsoring van Aegon Nederland. Driessen is in die periode het gezicht en de stem geworden van Aegon. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de transformatie van Aegon naar een beter klantbedrijf.
Jan Driessen: “Het waren boeiende, leerzame en buitengewone jaren. En ik geniet nog dagelijks van die uitzonderlijke baan. De vraag die ik mezelf echter heb gesteld luidt: ‘Waar krijg ik op mijn 67e spijt van? Welke droom heb ik dan niet gerealiseerd?’ Ik dank Aegon voor het in mij gestelde vertrouwen, ook en vooral gedurende de vele spannende momenten. Het is daarom niet makkelijk om de hechte en dierbare banden te verbreken, maar ik voel dat het moet. Het wordt tijd voor eigen ondernemerschap.”

Driessen trad in 2000 aan bij Aegon Nederland als directeur Communicatie. Daarvoor was hij bijna 20 jaar journalist bij onder andere Den Haag Vandaag, KRO’s Brandpunt en Netwerk.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.