— vrijdag 22 januari 2016, 14:22 | 0 reacties, praat mee

Irene Moors maakt overstap naar SBS6

Elvin Boer / SBS

Presentatrice Irene Moors heeft vandaag een driejarig contract getekend bij SBS Broadcasting in Amsterdam. Ze verlaat na 26 jaar RTL 4 en maakt de overstap naar SBS6.

‘’Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in.’’ Moors is blij met het programmapakket wat ze voor SBS mag gaan presenteren. ‘’SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.’’

SBS Broadcasting is blij met de komst van de presentatrice. Peter Lubbers, Directeur Televisie: “Zij heeft door de jaren heen als presentatrice en tv-maker een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd.  Het bedrijf kijkt uit naar de nieuwe programma’s die ze samen met Irene Moors gaan maken.

Irene Moors is vanaf 1988 te zien op televisie. Haar carrière begon bij de NCRV en in 1989 stapte zij over naar RTL. Daar presenteerde zij onder meer Telekids, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, De Bachelor, Life 4 You, Geef Mij Nu Je Angst en De TV Kantine.

Vanavond vertelt Irene Moors in het SBS6-programma Shownieuws over haar overstap. Een eerste reactie is hier te zien.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.