website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Irene Moors maakt overstap naar SBS6

Ineke Boersma — Geplaatst in transfer op vrijdag 22 januari 2016, 14:22

Elvin Boer / SBS

Elvin Boer / SBS

Nieuws

Presentatrice Irene Moors heeft vandaag een driejarig contract getekend bij SBS Broadcasting in Amsterdam. Ze verlaat na 26 jaar RTL 4 en maakt de overstap naar SBS6.

‘’Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in.’’ Moors is blij met het programmapakket wat ze voor SBS mag gaan presenteren. ‘’SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.’’

SBS Broadcasting is blij met de komst van de presentatrice. Peter Lubbers, Directeur Televisie: “Zij heeft door de jaren heen als presentatrice en tv-maker een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd.  Het bedrijf kijkt uit naar de nieuwe programma’s die ze samen met Irene Moors gaan maken.

Irene Moors is vanaf 1988 te zien op televisie. Haar carrière begon bij de NCRV en in 1989 stapte zij over naar RTL. Daar presenteerde zij onder meer Telekids, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, De Bachelor, Life 4 You, Geef Mij Nu Je Angst en De TV Kantine.

Vanavond vertelt Irene Moors in het SBS6-programma Shownieuws over haar overstap. Een eerste reactie is hier te zien.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.