— maandag 13 augustus 2012, 10:16

Inzenden voor Stan Storimans Prijs

Laatste wijziging: 13 augustus 2012, 12:17

Op 12 oktober wordt voor de vierde maal de Stan Storimans Prijs uitgereikt, de vakprijs voor cameraman of -vrouw die het afgelopen jaar het beste nieuws- of actualiteitenreportage heeft gedraaid. De prijs is vernoemd naar de in 2008 omgekomen RTL-cameraman, die samen met Jeroen Akkermans in Zuid-Ossetië verslag deed van de flitsoorlog tussen Rusland en Georgië. Net als voorgaande jaren worden producties (waarvoor de inzendtermijn nu is geopend) beoordeeld op technische en inhoudelijke kwaliteit, op creativiteit, journalistieke alertheid en originaliteit. Ivo Coolen, de winnaar van vorig jaar, maakt nu deel uit van de jury. De winnaar van dit jaar zal volgend jaar meehelpen de winnaar te kiezen, meldt de organisatie. Ruw materiaal mag niet meedingen en reportages moeten tussen 12 augustus 2011 en 12 augustus 2012 zijn uitgezonden. De inzendtermijn sluit 12 september aanstaande.

Bekijk meer van

RTL

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.