— maandag 6 juli 2015, 09:10 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor Persprijs Rotterdam

Er kan weer werk worden ingezonden voor de Persprijs Rotterdam. Dag- en weekbladjournalisten in én buiten Rotterdam, maar ook zij die werken voor een omroep, fotografen, internetjournalisten en vormgevers kunnen inzenden.

Voor de Persprijs Rotterdam 2015 komt journalistiek werk in welke vorm dan ook in aanmerking waarin Rotterdam (of de regio) centraal staat. Het is gepubliceerd of uitgezonden tussen 1 september 2014 en 1 september 2015. De producties (artikelen, artikelenseries, rtv-reportages, fotoreportages etc.) moeten in zesvoud worden ingestuurd. Voor de winnaar ligt 5000 euro klaar en een symbolisch ereblijk in de vorm van een object van glaskunstenaar Ming Hou Chen. Inzendingen moeten uiterlijk 15 september 2015 binnen zijn. Meer informatie en voorwaarden rond de inzendprocedure op rdpersprijs.nl

Bekijk meer van

Persprijs Rotterdam

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.