banner festival 23

— maandag 4 maart 2013, 16:01

Inzenden voor Fotostylingprijs

Laatste wijziging: 4 maart 2013, 17:01

Akademie Vogue organiseert in samenwerking met het FotoFestival Naarden voor de tweede keer een fotostylingprijs: de Akademie Vogue Award Fotostyling. Met de prijs wil het opleidingsinstituut fotostyling als volwaardige discipline binnen de fotografie stimuleren. De tweejaarlijkse prijs is gericht op studenten van fotoacademies, fotografieopleidingen, kunstacademies en recent afgestudeerde fotografen en fotostylisten. Deelnemers krijgen de opdracht om voor een fictief kunstboek getiteld ‘GROUND-BREAKING FAIRYTALES’ twee foto’s te maken. De eerste foto is een stilleven waarin de interieurtrends van 2013 zijn verwerkt. De tweede inzending is een foto met model(len) waarin de huidige modetrends zijn verwerkt. De opdracht kan worden uitgevoerd als fotostylist, als fotograaf of als duo. Inzenden kan tot 1 april 2013. 25 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.