— vrijdag 13 november 2009, 08:42 | 0 reacties, praat mee

Interview gemist door arrestatie

Paulien Cornelisse is zondag op het vliegveld van Los Angeles enige tijd vastgehouden door de douane. Dat meldde Uitgeverij Contact donderdag. Op het vliegveld werd ze in de kraag gevat omdat de filmmaatschappij geen journalistenvisum voor haar geregeld had. Nadat ze gefouilleerd werd, bracht ze enkele uren door in de cel. Cornelisse, auteur van de bestseller 'Taal is zeg maar echt mijn ding', bezocht de Verenigde Staten voor een interview met filmster Robin Williams.

Ze was in opdracht van de tv-show Lieve Paul naar Los Angeles gereisd voor een gesprek met Williams, die een rol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Old dogs’. Nadat een en ander was rechtgezet, ging Cornelisse als een speer naar het interview. Helaas was Robin Williams toen al vertrokken. De volgende dag keerde ze met lege handen terug naar Nederland.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.