persveilig seminar

— woensdag 12 augustus 2009, 10:13

Insturen voor Stan Storimans Prijs

Laatste wijziging: 12 augustus 2009, 12:19

Op 12 november 2009 zal de eerste Stan Storimans Prijs worden uitgereikt. Dat heeft initiatiefnemer van de prijs en oud-RTL-verslaggever Peter van der Maat bekendgemaakt. Marjolein Storimans, de weduwe van Stan, zal de vakprijs overhandigen aan de cameraman of -vrouw die tussen 12 augustus 2008 en 12 augustus 2009 de beste visuele bijdrage heeft geleverd aan een nieuws- of actualiteitenrubriek op tv of internet. De Stan Storimans Prijs bestaat uit een kunstwerk van beeldend kunstenaar Jeroen Henneman. De jury wordt gevormd door door Ad van Liempt (NPS, afdeling geschiedenis), Rik Rensen (hoofdredacteur Wereldomroep) en Marga van Praag (voormalig verslaggeefster NOS Journaal). Iedereen die het afgelopen jaar visuele bijdragen heeft geleverd aan (lokale, regionale of landelijke) nieuws- of actualiteitenrubrieken op tv of internet, komt in aanmerking voor de prijs. De inzendingen moeten uiterlijk 1 oktober op DVD en in 5-voud zijn ingediend bij Henny de Vos, Kievitdwarsstraat 24, 3514 VE Utrecht.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.