— woensdag 24 augustus 2016, 09:52 | 0 reacties, praat mee

Inniger samenwerking NUsport en SBS

SBS Broadcasting gaat dit komend seizoen alle sportprogramma's op SBS6 en Veronica voorzien van de toevoeging NUsport. Dat is een gevolg van de vorig jaar gestarte samenwerking tussen SBS en de nieuwssite.

Achter de schermen werd al samengewerkt, maar nu is er ook ‘aan de voorkant’ iets van de deze samenwerking te merken met termen als NUsport Jupiler League en NUsport Champions League. De redacties gaan samenwerken onder één naam: NUsport. “Zowel online als op tv zal je die naam continu zien terugkomen”, schrijft NU-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman.

Hoekman vervolgt: “We maken samen tv-programma’s, met verslaggevers van NUsport, en daarnaast gaan we ook online doorpakken. Binnenkort brengen we de nieuwe NUsport live app uit, waar we nog meer video’s gaan brengen en waarin het sportliveblog - dat tijdens de Olympische Spelen 18 miljoen pageviews trok - een vaste, prominente plek krijgt.”

Bekijk meer van

SBS Broadcasting NUsport

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.