Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 15 oktober 2010, 09:24

Hulpverlener wint Galjaardprijs 2010

Hulpverleningsdienst Groningen heeft donderdag de Logeion Galjaardprijs 2010 gewonnen voor het beste voorbeeld aan overheidscommunicatie. Met de veiligheidscampagne 'Je hebt meer in huis dan je denkt!' is Hulpverleningsdienst Groningen erin geslaagd inwoners van de provincie Groningen te stimuleren hun noodpakket aan te vullen en tegelijk het risicobewustzijn te vergroten. "Bij de uitvoering is sprake van functioneel gebruik van humor, teksten zijn to the point en er is een adequate balans tussen woord en beeld", aldus de jury. De publieksprijs ging naar het ministerie van Justitie met de campagne veilig internetten. De Galjaardprijs werd dit jaar voor de achtste maal uitgereikt en beloont innovatieve, inspirerende en bewezen effectieve overheidscommunicatie-acties.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.