— maandag 6 februari 2012, 15:19 | 0 reacties, praat mee

HP/De Tijd wordt maandblad

UPDATE HP/De Tijd wordt vanaf april van dit jaar een maandblad. Redactie en medewerkers van het huidige opinieweekblad hebben dit enkele weken geleden onder geheimhoudingsplicht te horen gekregen, zo melden anonieme bronnen. Tegelijkertijd zullen de online activiteiten van de titel flink worden uitgebreid. Volgens hoofdredacteur Frank Poorthuis gaat het om een 'serieus onderzoek naar de mogelijkheid tot maandelijkse verschijning' met gelijktijdig forse uitbreiding van de website en digitale verschijningsvormen. 'Audax gaat miljoenen in ons investeren, online. We gaan niet maandelijks verschijnen, maar dagelijks. We gaan uitbreiden en het merk opnieuw laden. Ik zoek een chef internet en een economieredacteur.' De verschijningsfrequentie van het blad stond eerder ter discussie. In 2008 wilde uitgever Audax naar tweewekelijkse verschijning. De toenmalige hoofdredactie, Henk Steenhuis en Thieu Vaessen, diende hierop enkele ‘reddingsplannen’ in. De uitkomst was dat HP/De Tijd een weekblad bleef maar de hoofdredactie moest vertrekken. NCRV Lunch! sprak met Poorthuis over de komende wijzigingen.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.