training eu starters

— dinsdag 8 december 2015, 12:28 | 0 reacties, praat mee

HP/De Tijd viert 25-jarig jubileum

25 jaar bestaat HP/De Tijd en daarom verschijnt er naast het traditionele dubbeldikke winternummer een speciale uitgave om het jubileum te vieren. Laatste wijziging: 8 december 2015, 15:15

In deze jubileumbijlage blikt de redactie terug op een kwarteeuw topjournalistiek, met onder meer het fameuze interview met Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn en het prachtige portret van Freddy Heineken door oud-redacteur Annejet van der Zijl.

Daarnaast kijkt hoofdredacteur Tom Kellerhuis met twee van zijn voorgangers van het eerste uur, Gerard Driehuis en Daan Dijksman, terug op 25 jaar HP/De Tijd in een bij vlagen hilarisch driegesprek: “Mijn grootste wapenfeit is dat ik de enige hoofdredacteur ben geweest die Theo van Gogh níet ontslagen heeft.”

Deze speciale editie van HP/De Tijd ligt vanaf dinsdag 8 december in de schappen, en is hier digitaal te lezen via Blendle.

Bekijk meer van

HPDeTijd

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.