— woensdag 10 december 2014, 09:13

HBO met nieuwe streamingdienst

Kabelzender HBO, dat meerdere populaire programma's maakt waarvoor een volledig kabelabonnement nodig is, gaat - vooralsnog eerst in Amerika - een nieuw online platform lanceren. Een speciaal kabelabonnement is dan niet meer nodig om hits als Game of Thrones te kijken. De seizoensfinale van die show haalde in het illegale circuit recent een downloadrecord. De nieuwe online dienst moet ergens in april volgend jaar van start gaan, meldt The Huffington Post. HBO heeft al de 'Go'-dienst, maar die is voor bestaande abonnees om programma's op verschillende apparatuur te kunnen bekijken. De plannen betekenen het vertrek van een niet bijster geliefde manager die intern aan een eigen streamingoplossing werkte, aldus tijdschrift Fortune.

Bekijk meer van

HBO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.