— donderdag 22 september 2016, 15:52 | 0 reacties, praat mee

Hanneke Bouwsema algemeen secretaris NPO-fonds

© Miranda Koopman

Hanneke Bouwsema wordt vanaf november de algemeen secretaris van het nieuwe NPO-fonds. Dit fonds voor Drama, Documentaire en Radio van de publieke omroep neemt vanaf 1 januari de functie van het Mediafonds over, dat per 1 januari 2017 wordt opgeheven. Laatste wijziging: 22 september 2016, 16:38

Als algemeen secretaris van het NPO-fonds wordt Bouwsema onder de raad van bestuur verantwoordelijk voor het functioneren van het fonds en zal zij het gezicht naar buiten zijn.

Bouwsema (53) was de afgelopen zes jaar directeur van Cultuurpromotie Utrecht (SCU), de koepelstichting voor diverse culturele manifestaties in de Domstad. Ze was onder andere de motor achter de Culturele Zondagen, het Uitfeest en Utrechts Uitburo/Uitagenda Utrecht. Van 2006 tot 2010 werkte Bouwsema al bij de NPO als secretaris van de raad van bestuur en raad van toezicht. In de vijftien jaar daarvoor was zij verbonden aan programma’s van met name de VPRO (o.a. Tegenlicht en Lopende Zaken) en de NTR (NOVA).

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.