— donderdag 28 oktober 2010, 09:16 | 0 reacties, praat mee

Groene Amsterdammer biedt training aan

Het opinieweekblad de Groene Amsterdammer gaat in samenwerking met onderzoeksjournalist Marcel Metze een masterclass onderzoeksjournalistiek aanbieden. Een team van vier geselecteerde jonge journalisten zal vanaf begin 2011 gedurende een periode van vier maanden werken aan een diepgravend onderzoek. Het team zal trainen en werken op de redactie van De Groene Amsterdammer en worden begeleid door een redacteur van het weekblad. Wie zich wil aanmelden moet aan de volgende eisen voldoen: academische opleiding (of HBO journalistiek), afgerond of in de eindfase. Leeftijd: twintiger of jonge dertiger alle disciplines zijn welkom, maar economische, historische en politiek/bestuurlijke belangstelling is noodzakelijk. Aanmelden voor 15 november. Meer bij de Groene Amsterdammer

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.