onderzoek covid en journalistiek

— maandag 30 juni 2014, 09:53

Groei tablet-bezit vlakt af

De markt voor tablet-computers raakt verzadigt, meldt marktonderzoeker GfK in het rapport 'Trends in Digitale Media & Entertainment'. In het laatste half jaar van 2013 was er nog sprake van een groei van zo'n 10 procent, nu is de markt aan het stabiliseren. Enkel onder de groep ouderen (65 plus) is er nog wel sprake van toenemend tabletbezit. Ook smartphone-bezit is ten opzichte van het eind van 2013 vrijwel ongewijzigd gebleven: 70 procent van de Nederlanders heeft nu een slimme telefoon. All-you-can-eat video en muziek-diensten (waar één abonnement ongelimiteerd gebruik mogelijk maakt) is populair. Volgens GfK is er op dit moment sprake van een duidelijke kentering, waarbij de digitale omzet de fysieke verkopen inhaalt.

Bekijk meer van

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.