— vrijdag 21 maart 2008, 09:01

Geschil advertentie Voetbal International

Het ministerie van Justitie sleept Voetbal International voor de rechter als het blad niet onmiddellijk stopt met adverteren voor het internetgokbedrijf Unibet. Dat meldt het AD. Volgens het ministerie overtreedt Voetbal International de wet omdat het advertenties plaatst voor een illegale goksite. Unibet heeft geen vergunning voor het aanbieden van sportweddenschappen. Justitie heeft Voetbal International al eerder gewaarschuwd dat het blad moet ophouden met de Unibet- advertenties. Aan die oproep heeft het voetbaltijdschrift nog geen gehoor gegeven. Daarom dreigt het ministerie nu met de rechter. Directeur Cees van Nijnatten van Voetbal International bevestigt dat hij is gevraagd de advertenties te schrappen. ’Voorlopig staat die advertentie nog op onze website. We willen eerst juridisch advies inwinnen. Het is vreemd dat Unibet elders in Europa wel sportweddenschappen mag aanbieden en in Nederland niet’, zegt Van Nijnatten. Bron: Adformatie

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.