e learning nvj

— woensdag 30 oktober 2013, 14:42

Gerard Timmer vertrekt bij NPO

Gerard Timmer vertrekt na bijna zeven jaar bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Timmer, die directeur Video is, zal de komende periode gebruiken om zijn taken over te dragen. Als reden voor het vertrek wordt "een verschil in visie op de vernieuwing van de organisatie" opgegeven. Henk Hagoort, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO, is Timmer dankbaar voor zijn grote bijdrage aan de NPO. "Gerard heeft er mede voor gezorgd dat de NPO vorig jaar het meest succesvolle televisiejaar had. Door te programmeren met het oog op het publiek en het publieke karakter van de NPO, is dat Gerard en zijn team gelukt in tijden van bezuinigingen", aldus Hagoort. Timmer was naast de programmering op Nederland 1, 2 en 3 ook verantwoordelijk voor de online strategie van de NPO. Timmer heeft goede herinneringen aan de "goede en intensieve samenwerking" maar ziet in het verschil van inzicht een aanleiding "nieuwe stappen te gaan zetten in zijn loopbaan."

Bekijk meer van

NPO
nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.