banner anp

— dinsdag 2 december 2014, 09:15

George Bohlander vertrekt bij HOI

George Bohlander, directeur van HOI (Instituut voor Media Auditing), neemt na 15 jaar afscheid. Per 31 december legt hij zijn taken neer en gaat hij verder als directeur van Spectrum Media Consulting BV. Bohlander leverde bij HOI een belangrijke bijdrage aan de toetreding van dagbladen en vaktijdschriften. Bohlander: 'Door de fusie met NOM gaat HOI een nieuwe fase in en is het voor mij een mooi moment om afscheid te nemen. Ik heb met heel veel plezier bij HOI gewerkt en ik wens HOI en NOM veel succes bij de nieuwe opzet en de publicatie van de cijfers.' Peter Neijens, voorzitter van het HOI-bestuur, laat weten: 'Wij respecteren de beslissing van George Bohlander en wensen hem veel succes en plezier met zijn werk binnen Spectrum Media Consulting. We bedanken hem voor zijn grote bijdragen aan de groei en bloei van HOI gedurende een zeer lange reeks van jaren.'

Bekijk meer van

Transfers HOI Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.