— donderdag 29 juli 2010, 09:24

Genomineerden RVU Radioprijs bekend

Omroep RVU heeft de genomineerden voor de RVU Radioprijs 2010 bekend gemaakt. Via een speciale website zijn alle genomineerde programma's eenvoudig terug te luisteren. De RVU Radioprijs is een aanmoedigingsprijs voor studenten journalistiek en jonge radiomakers uit Nederland en Vlaanderen. De prijs wordt voor de negentiende keer uitgereikt. Uit 42 inzendingen zijn twaalf programma's genomineerd in twee categorieën: nieuws/journalistiek en cultureel/persoonlijk. Oud-minister van OC&W Ronald Plasterk zit de jury voor die de uiteindelijke winnaars zal aanwijzen. Cabaretier Vincent Bijlo, Volkskrant-recensent Jean-Pierre Geelen en radiomaker (en winnares van editie 2007) Vinny Tailor zijn de andere juryleden. De finale en prijsuitreiking volgt op 3 september aanstaande in het RVU-paviljoen op het Hilversumse Media Park.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.