training eu starters

— vrijdag 9 oktober 2015, 12:19 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden Persprijs Rotterdam bekend

Vijf journalistieke producties dingen mee naar de Persprijs Rotterdam 2015, waarvan de definitieve winnaar op 4 november aanstaande wordt onthuld. Laatste wijziging: 9 oktober 2015, 12:21

Genomineerd zijn: Justus Cooiman met ‘Coast to coast’, een dagelijks videoverslag op RTV Rijnmond van de belevenissen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest op reis door de VS. Sanne Donders met ‘Sanne Schiet’, een maandelijkse fotoserie in AD Rotterdam DAgblad waarin een dag in het leven van Rotterdammers wordt vastgelegd. NRC Handelsblad met de introductie van de Rotterdambijlage waarin de naar Amsterdam verhuisde redactie wekelijks een selectie brengt van Rotterdams nieuws, reportages en culinaire verhalen. Een team van online tijdschrift Vers Beton met ‘Rotterdamse Nieuwe’, een serie portretten van 17 jonge Rotterdamse ondernemers die Rotterdam in diverse sectoren kleur geven, van theater tot techniek, van ontwerpers tot horeca. En Tamara Woestenburg met ‘Lessen uit de havenstad – zo bestrijd je de werkloosheid dus niet’, een reportage voor De Correspondent over de aanpak van de werkloosheid in Rotterdam die is gepresenteerd als een succesverhaal maar in werkelijkheid een mislukking blijkt te zijn.

De prijs bestaat uit een geldbedrag (5000 euro) en een object van glaskunstenaar Ming Hou Chen.

Bekijk meer van

Persprijs Rotterdam

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.