Jodal

— vrijdag 30 oktober 2015, 08:00 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden Mercurs 2015 bekend

Quest (G+J Media), Runners World (WPG Media), Vogue (G+J Media) en vtwonen (Sanoma Media Nederland) zijn genomineerd voor Mercur Magazine van het jaar. Dat heeft de jury bekendgemaakt. Daarnaast zijn hoofdredacteuren Sanne Groot Koerkamp (Glamour), Marc van der Linden (Weekend, Royalty, De Oranjes), Karin Swerink (Vogue) en Hilde Tholen (Ouders van Nu) genomineerd voor Hoofdredacteur van het Jaar.

In totaal worden er dit jaar tien Mercurs uitgereikt. Naast de al genoemde categorieën zijn er onder meer prijzen voor de Lancering van het Jaar, Merkinnovatie van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Reportage van het Jaar, Marketingactie van het Jaar, Retailer van het Jaar en de nieuwe categorie BeLOFte van het Jaar. Tevens heeft de jury besloten tot de uitreiking van de Mercur d’Or/LOF-prijs voor Magazines over te gaan.

De winnaars worden woensdagavond 9 december 2015 bekend gemaakt tijdens de Club Mercurs 2015 avond in De Marktkantine te Amsterdam.

Bekijk meer van

Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.