— vrijdag 6 november 2009, 10:50 | 1 reactie, praat mee

Fusie NWG en Trompettergroep

UPDATE De Nederlandse Weekbladen Groep (NWG) en de Trompettergroep gaan fuseren. De nieuwe uitgeefcombinatie gaat verder onder de naam A en C Media. Hoewel er titels en redacties worden samengevoegd zal het niet ten koste gaan van werkgelegenheid, zo meldt NVJ-secretaris Yvonne Dankfoort. A en C Media telt dadelijk in totaal 280 medewerkers. De winst van de fusie zal worden gehaald in besparingen op verspreidingsgebied en drukkosten. De uitgeefcombinatie geeft wekelijks ongeveer 2,6 miljoen gratis kranten uit in Limburg en Brabant. Meer bij NVJ

Bekijk meer van

hah

Praat mee

1 reactie

m.janssen, 14 november 2009, 21:49

Postcodegebied 6225JN / Maastricht ontvangt Het Zondagsnieuws al maanden niet. De Ster sinds enkele weken al niet meer, De Maaspost deze week wel weer na 2 weken het weekblad niet ontvangen te hebben. Via internet lees ik dat er in Maastricht heel wat postcodegebieden zijn die de weekbladen niet of bijna nooit ontvangen. Hoe zullen uw adverteerders reageren als de “lezers” dit bekend gaan maken via ingezonden brieven in de reguliere dagbladen ?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.