— woensdag 16 mei 2012, 09:50

FunX behouden voor luisteraars

Jongerenzender FunX, actief in de vier grote steden, zal ook na 2012 kunnen blijven uitzenden. De zender dreigde te verdwijnen nadat het ministerie van OCW en de vier grote steden geen of minder geld beschikbaar stelden. Een overeenkomst met de NPO betekent dat de zender een vaste positie krijgt binnen het publieke bestel. BNN, NTR en de VPRO gaan bijdragen leveren aan de programmering en 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers zal per 1 januari 2013 de zender leiden. Jan Westerhof, directeur NPO Audio: "Als radioman ben ik blij dat FunX verder kan en zijn onderscheidende geluid blijft laten horen." Naast uitzendingen op FM in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is FunX ook landelijk te volgen via kabel en internet.

Bekijk meer van

NPO FunX

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.