— dinsdag 24 juni 2008, 08:57

Flinke impuls voor schoolkrantformule

Schoolmagazine, een tijdschriftformule waarbij de aloude schoolkrant wordt gecombineerd met een landelijk jongerenkatern, zal per november 2008 in oplage stijgen naar 600.000 exemplaren. Daarmee wordt Schoolmagazine het grootste jongerenblad in Nederland, aldus de uitgever. Reden voor de groei is het feit dat Schoolmagazine een van de informatiekanalen voor de nieuwe zogeheten Cultuurkaart zal zijn. CJP, dat de Cultuurkaart namens het Ministerie van OCW gaat uitbrengen, zocht een mediapartner voor culturele informatie. De formule van Schoolmagazine, dat acht keer per jaar verschijnt, paste daarbinnen. Ongeveer een kwart van alle scholen in het voortgezet onderwijs maakt de schoolkrant met behulp van Schoolmagazine. Scholen die niet meedoen, ontvangen een landelijke editie van Schoolmagazine.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.