persveilig seminar

— woensdag 6 juli 2016, 11:27 | 0 reacties, praat mee

Explosief onder auto blogger Kok

Martin Kok

Misdaadblogger Martin Kok vond zaterdag een zwaar explosief onder zijn auto. Het is de nieuwste dreiging in de reeks dreigingen aan het adres van ex-crimineel Kok, die in het crime-nieuws is gestapt met de website vlinderscrime. Laatste wijziging: 15 juli 2016, 09:52

Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de bom die zaterdag werd aangetroffen onder Kok’s auto terwijl hij dineert met vrienden. Er knippert een rood lampje, de politie komt in actie en zet de omgeving om de auto af. “Er hadden doden kunnen vallen”, zegt de politie Amsterdam in het opsporingsprogramma over het projectiel.

Kok haalt de laatste maanden veelvuldig het nieuws. Zo publiceert hij het volledige dossier Holleeder, die hij pas offline haalt nadat hij wordt gesomeerd door de rechtbank. Ook zet hij de ongecensureerde videobeelden van een liquidatie in een geruchtmakende rechtszaak online. Zijn nieuwtjes uit dossiers, zoals over Laura in Qatar, worden met regelmaat met bronvermelding overgenomen door bekende titels.

Meer bij EenVandaag

 

Bekijk meer van

Martin Kok Crimesite

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.