— maandag 28 december 2020, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Excuses Mail on Sunday aan prins Harry

De Britse tabloid Mail on Sunday heeft excuses aangeboden aan prins Harry, die in oktober in een artikel werd beschuldigd van het niet meer communiceren met de Royal Marines sinds hij in maart afstand deed van zijn militaire taken.

De krant begt bovendien een donatie te doen aan de Invictus Games Foundation. Het excuus volgt nadat Harry in november een zaak tegen moederbedrijf Associated Newspapers had aangespannen wegens “valse en smadelijke” verslaggeving over zijn vermeende miscommunicatie met de Britse mariniers.

Een hooggeplaatste generaal zou over de hertog van Sussex hebben gezegd dat hij de Marines de rug toekeerde omdat hij niet op een brief van voormalig Chief of the General Staff Lord Dannatt reageerde.

“We begrijpen nu dat Harry privé in contact is gebleven met individuen van de strijdkrachten, waaronder de Royal Marines, om ze sinds maart informeel te steunen. Hoewel hij in eerste instantie de brief van Lord Dannatt vanwege administratieve problemen niet heeft ontvangen, heeft hij er - nadat hij erover had gehoord - wel op gereageerd”, aldus de Mail.

Bekijk meer van

Prins Harry Mail on Sunday

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.