— dinsdag 25 maart 2008, 09:01

En verder

- De NOS viert op 5 april 2009 zijn 50-jarig bestaan. Dit gebeurt onder meer met een tentoonstelling in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Bron: De Telegraaf - Radio Nederland Wereldomroep heeft een korte film gemaakt naar aanleiding van de verwachte film 'Fitna, the movie' van de Nederlandse parlementariër Geert Wilders. 'Over Fitna, Nederland en Wilders' geeft antwoord op de vele vragen die hierover wereldwijd worden gesteld. In de 9-minuten durende film worstelt de hoofdpersoon met vragen over Wilders en zijn motieven. Hoe belangrijk is vrijheid van meningsuiting voor Nederland? Wat is hierin de rol van de Nederlandse regering? Waarom grijpt die niet in? En hoe reageren moslims in Nederland op de film? Meer bij www.aboutfitnathemovie.com - Een drietal gemaskerde personen hebben afgelopen weekend tijdelijk een nachtwaker gegijzeld in de gebouwen van de Vlaamse Media Maatschappij in Vilvoorde. Onder andere VTM en de studio's en redacties van Q-music en 4fm zijn daar gevestigd. Bij de inbraak werden een aantal draagbare computers gestolen. Meer bij Het Nieuwsblad / De Morgen - De oorlog in Irak is het nieuwsitem dat in 2007 wereldwijd het meest aanwezig was in de media. Paris Hilton was vorig jaar als persoonlijkheid het prominentst aanwezig in de media wereldwijd. Dat blijkt uit onderzoek van het Canadese onderzoeksbureau Influence Communication. Het bureau analyseerde 632 miljoen nieuwsitems in 22 talen uit 120 landen onder de loep. Het ging daarbij om nieuwsberichten in kranten, op radio en televisie en internet. Bron: AD Op maandag 24 maart was VillaMedia gesloten i.v.b. met Tweede Paasdag

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.